Je zou kunnen denken dat een case alleen een accessoire is, maar het is meer dan dat. Hieronder enkele redenen waarom je een telefoon hoes zou moeten gebruiken:

Drop Protection

Kijk, hoe voorzichtig je ook bent, de zwaartekracht is gewoon sterker dan jij. Waarschijnlijk laat je je telefoon ten minste een of twee keer vallen in de jaren dat je de telefoon bezit. Hoeveel bescherming je nodig hebt, hangt echter af van je telefoon: veel Android-telefoons zijn een beetje harder gebouwd, en hebben meer kans om af en toe een val te overleven (ik spreek hier uit veel ervaring). De iPhone 8 of XS, aan de andere kant, terwijl gezegend met een prachtig uiterlijk, hebben veel meer kans om te breken als je ze laten vallen, dus het argument voor het gebruik van een case wordt veel sterker. Check snel IYUPP telefoon hoesjes voor de beste bescherming voor je telefoon. Veel telefoons hebben een bijzonder gladde achterkant, en een goede case kan een beetje grip toevoegen om te voorkomen dat de telefoon uit je hand en op het beton glijdt.

Meer dan alleen een accessoire

Zelfs als je je niet bekommert om een enkele kras of zelfs een verbrijzeling van je telefoon, is er meer aan je telefoon dan dat. Sommige telefoons (zoals de iPhone) hebben een cameralens die met de rug gelijk is, wat betekent dat de lens veel gevoeliger is voor krassen en andere schade, waardoor je foto’s er vreselijk uit kunnen zien. Je kunt ook een van de knoppen op je telefoon beschadigen, waardoor het veel meer moeite zou kosten om deze te gebruiken dan slechts een paar krassen.

Lees ook: 5 manieren om je huis te beveiligen tegen indringers

Doorverkoopwaarde

Dat gezegd hebbende, zelfs als je niet geobsedeerd bent door de kleine krasjes op je telefoon, zijn veel mensen dat wel en terwijl het laten vallen van je telefoon zonder een hoesje het niet kan breken, zal het kleine krasjes en krasjes op je telefoon veroorzaken die de wederverkoopwaarde zullen verlagen. Het plaatsen van een case op je telefoon is een van de beste manieren om gratis te upgraden naar je volgende telefoon, dus als je jouw telefoons verkoopt in plaats van ze rond te houden, kan een case een geweldig idee zijn.