Het is moeilijk om gezond te blijven deze dagen en het lijkt bijna te veel gevraagd om iets dat leuk en goed voor je is. Maar kijk niet verder! Escape Room Friesland is de nieuwste rage, en het is duidelijk te zien waarom met alle gezondheidsvoordelen verweven met gewoon genieten.

ONTWIKKELEN VAN PROBLEEMOPLOSSENDE VAARDIGHEDEN

Wil je een betere zwemmer zijn? Omring jezelf met water. Wil je een betere kok zijn? Omring jezelf met koks. Wil je je probleemoplossende vaardigheden verbeteren? Vluchtkamers!

Ontsnappingskamers zijn gevuld met volstrekt unieke puzzels. Elke puzzel vereist dat je buiten de doos stapt en denkt aan dingen op een manier die je in het verleden misschien niet had. Tijdens het voltooien van een escape game, ben je alternatieve manieren aan het uitrusten om problemen in het dagelijks leven op te lossen.

GA OP ZOEK NAAR EEN TEAMGEORIËNTEERDE MINDSET

Wanneer iedereen in de groep denkt in een teamwork georiënteerde mindset, zult u merken dat het een veel gezondere omgeving is voor alle leden, in tegenstelling tot het feit dat iedereen in een groep zit waar iedereen alleen maar voor zichzelf denkt.

In vluchtkamers is het vaak nodig om meer dan één persoon te hebben om een bepaalde puzzel te voltooien, zoals iemand die een instructie aan een speler in een andere kamer voorleest, of die twee knoppen aan de andere kant van de kamer tegelijk moet indrukken. Met opwinding en plezier in het achterhoofd heeft je spelmeester een labyrint van unieke puzzels gecreëerd die iedereen op de teamwork-trein krijgen!

ONTWIKKEL JE AANDACHT VOOR DETAIL

Kijk goed rond! Niets in een ontsnappingsruimte is toevallig aanwezig. Tijdens het spelen zijn mensen veel meer gefocust en bewust dan in het dagelijkse leven, en met reden. Als je zelfs het kleinste detail mist, kan dat je hele spel op de helling zetten en je team de titel van meesterontsnappingskunstenaar kosten.

Aandacht voor detail is een heilzame vaardigheid om te hebben, en het doen van ontsnappingskamers is een leuke manier om deze vaardigheid aan te scherpen en te verbeteren! Na het voltooien van een kamer of twee zul je jezelf meer dan ooit tevoren enthousiast vinden! Wie wist dat het bouwen van levensvaardigheden zo leuk kon zijn?

Lees ook: Voordelen van het lezen van een Lifestyle Blog