Hair extensions geven mensen op de makkelijkste manier de mooiste haren van hun dromen te hebben. Veel luxe salons bieden deze service, die slechts weinig tijd in beslag nemen om lengte, volume of zelfs chemisch-vrije highlights met hair extensions toe te voegen.

Er zijn drie verschillende soorten manieren om je haar te verlengen: inslag, strand voor strand en clip extensies. Hieronder is lees je een vergelijking van de verschillende methodes, inclusief de voordelen ervan.

Clip ins

Als een tijdelijke haarverlenging methode, clip in hair extensions is een methode waarbij inslagen van haar worden aangebracht met behulp van kleine drukgevoelige clips met silicium. Als je je haarverlenging niet dagelijks wilt dragen, is clip in hair extensions een betere optie voor jou. Het meest geschikt voor speciale gelegenheden of feesten waarbij de clip in hair extensions voor het slapen gaan kan worden verwijderd. Klik hier voor meer info over de clip ins.

Voordelen:
  • Grotere veelzijdigheid door de mogelijkheid om het haar dagelijks in en uit te trekken.
  • Je hebt de mogelijkheid om je haarkleur of stijl vaak te veranderen.
  • Het is makkelijk om de extensions zelf in en uit te nemen, je hoeft hiervoor niet naar een deskundige te gaan.

Inslag

Een 2-4 centimeter brede haar inslag wordt in rijen op het haar aangebracht, in plaats van als strand bij strand. De haarinslagen kunnen worden aangebracht met behulp van tape-in of sew-in/weave methode.

Voordelen
  • Snelste en gemakkelijkste manier van aanbrengen. Het duurt slechts 20-40 minuten voor volumetoepassingen en 45-60 minuten voor een volledige applicatie.
  • Geen warmte of gereedschap nodig voor een toepassing.
  • De panelen liggen plat op de kop, vrijwel niet op te sporen. Geschikt voor dun, fijn haar.
  • Herbruikbare methode van extensions, gaat 6-8 maanden mee onder goed onderhoud.

LEES OOK: Een studenten kamer vinden in Nederland

Strand voor strand

Het toepassen van warme of koude applicatietechnieken, is de techniek waarbij extensions met een keratine lijmverbinding worden bevestigd aan kleine stukjes van uw eigen haar. Strengen van ongeveer 0,5 gram tot 1 gram individuele haren kunnen worden bevestigd met een keratine lijmpunt of met een micro-link. De meeste bedrijven die een gebonden haarbundel door haarbundel verlenging bieden verwijzen naar deze methode als een keratine gebonden haarverlenging.

Voordelen:
  • Het meest geschikt voor grof, dik haar.
  • Meest duurzame hair extensions, gaan tot zes maanden mee met goed onderhoud.
  • Zien eruit als je eigen haar, zeer natuurlijk.