Hoe krijg je vollere boezems?

Hoe kan je vollere boezems krijgen? Nou in dit artikel gaan wij jou dat vertellen

1. Kersen eten

Ja, je kunt echt vollere borsten krijgen door kersen te eten. Het zijn niet alleen kersen, er zijn nog een heleboel andere voedingsmiddelen die je in je dieet moet opnemen.  Je moet voedsel eten dat rijk is aan oestrogeen. Probeer papaja, fenegriek en venkelzaad en appels.

2. Spieren bouwen

Je borst wordt kleiner als je afvalt, dat komt omdat je borsten meeren deels gemaakt zijn van vetcellen en spieren. Je kan door kracht oefeningen de spiermassa vergroten waardoor je borsten ook vergroten.

3. Push-Up Beha’s

Er is ook een manier om direct een vollere cupmaat te krijgen zonder te zweten. Koop een Push-Up Beha en doe ‘m aan. That’s it! Geniet van je grote borsten.

4. Bereik voor de essentiële oliën

Ok, het lijkt misschien een beetje raar om je kaarsen aan te steken, zachte spa muziek aan te doen, je handen in te oliën en dan je borsten te masseren. Maar dit is een wetenschappelijk bewezen manier om het vetweefsel te stimuleren, waardoor je borsten op een natuurlijke manier worden versterkt en verstevigd. En je kunt het ook zonder de kaarsen doen. We hebben het net gezegd speciaal voor een dramatisch effect haha. Voorstanders van deze massage stellen voor om oliën te gebruiken die citroengras en venkel bevatten. Probeer 100 vette cirkelvormige masseer bewegingen per dag en het zal een gewoonte worden. Door dit elke dag te doen zullen je borsten in no time mega strak en gevormd zijn. Ook zullen je borsten veel voller lijken door de strakheid en vorm.

5. Beter postuur

Ga rechtop staan en druk je borst uit je borst. Straal die zelfvertrouwen uit, je bent mooi meid. Houden zo. Met een goed postuur lijk je gelijk veel aantrekkelijker. Dit is een belangrijke tip.