Hier zijn een paar makkelijke manier om snel geld te besparen, hierdoor kan je veel meer sparen en uitgeven wanneer het echt nodig is.

Maak een wekelijkse “geld date”

Verbintenis om één keer per week met je geld te gaan zitten voor een geld date. Gedurende deze tijd, werk uw budget bij, bekijk uw rekeningen en volg uw vooruitgang ten opzichte van uw financiële doelstellingen. Zoals elke relatie, als u wilt dat uw financiële leven verbeterd wordt, moet u tijd doorbrengen met uw geld.

Gebruik kortingscodes

Als je iets wilt bestellen online moet je altijd eerst op https://kortingsboncode.nl/ kijken of je een kortingscode kan vinden. Als je dit altijd doet kan je echt veel geld besparen.

Eigen maaltijden maken

Het nemen van een paar uur per weekend naar kruidenierswinkel en maaltijdplan voor de week zal zeker bespaart u geld, zoals uit eten gaan is de nummer 1 uitgave voor de meeste huishoudens. Door thuis te eten, bespaart u geld dat anders zou worden besteed aan belasting en fooi en u bespaart meestal ook calorieën.

Weg met die TV

Haal naar adem! TV wegdoen?! Nooit! Maar met diensten zoals Hulu, Netflix en Amazon Prime, kunt u nu uw favoriete tv-programma’s en films bekijken voor een fractie van de kosten van kabeltelevisie.

Lees nu ook: Een studenten kamer vinden in Nederland

Schakel over naar een trainingsprogramma

Als je van sporten houdt, is een trainingsprogramma zoals de Class Pass de beste manier om te gaan. Door het betalen van een lidmaatschapsgeld van $99 per maand, bent u welkom bij veel van de beste studio’s in uw omgeving. En lessen zoals fietsen, yoga, pilates, barre, krachttraining, bootcamp, dans en meer – zijn onbeperkt. Dit is beter dan het maandelijkse lidmaatschap van elke studio’s of individuele schoolgeld te moeten betalen, dat kan oplopen tot honderden dollars per maand.

Host een potluck

Hoe meer vrienden je hebt, hoe meer geld je uitgeeft aan lunchafspraken, verjaardagsfeestjes en cadeaus.In plaats van te vergaderen tijdens een chique diner, host een potluck en laat iedereen zijn of haar favoriete gerecht meebrengen. Op die manier kunt u geld besparen dat u zou besteden aan extra’s in het restaurant, zoals belasting, fooi en parkeergelegenheid – en u zult meestal ook een meer intieme maaltijd samen hebben.