Vorig artikel hadden we het gehad over de voordelen van e scooters. In dit artikel gaat HIT Trading Benno Jakobs jou meer vertellen over het importeren van groot handel. Er zijn veel tips die jij kunt leren van HIT Trading.

Doe goed onderzoek

“Voordat u producten kiest om te verkopen, moet u eerst nieuwe trends en niches kiezen voor marktonderzoek” HIT Trading Benno Jakobs. U moet er absoluut zeker van zijn dat de goederen die u importeert uit China zal verkopen, anders verliest u geld.

Vind goede leveranciers

“Wees voorzichtig met frauduleuze sites wanneer u op zoek bent naar Chinese groothandelsleveranciers” HIT Trading Benno Jakobs. Neem alle tijd die u nodig hebt om de integriteit van de leveranciers die u online vindt te verifiëren en te verifiëren. Kijk voor feedback en reviews, indien mogelijk.

Gerelateerd: Tips om je zwemsessies te verbeteren

Communiceer met de leverancier

Verkrijg de details en zorg voor een kleine monsterbestelling zodat u het product kunt testen en valideren. Bekijk de monsters en doe wat kwaliteitscontroles. Laat een paar mensen het product zelf uitproberen.

Als de markt een gunstige reactie laat zien wanneer u er een paar te koop aanbiedt, dan kunt u zich veilig voelen en steeds grotere hoeveelheden bestellen.

Bestelling plaatsen

Zodra uw bulkbestelling is bevestigd, organiseert u met de leverancier alles. Zorg ervoor dat u met een gecertificeerde douane-expediteur praat om er zeker van te zijn dat u de juiste formulieren invult en dat aan alle importvereisten is voldaan.

Ontvang de goederen

Betaal de nodige douanekosten, en nu heb je jouw goederen. Je kunt ze nu verkopen en beginnen met winst te maken!

Doorloop deze vijf stappen om groothandel te importeren, de belangrijkste stappen zijn stappen 1 en 2. Het doen van onderzoek kost veel tijd en kan frustrerend zijn, maar zonder de juiste kennis, zult u niet in staat zijn om geld te verdienen importeren op alle. Je loopt zelfs het risico te worden opgelicht of in de schulden te raken.

Het kan nodig zijn om een paar weken door te brengen onderzoek van de markt en het vinden van goede leveranciers, maar vertrouw ons, de tijd en moeite zal de moeite waard zijn.