Niet veel mensen hebben het geld om een Audi te kopen met veel kracht en snelheid. Maar er zijn manieren om je huidige auto te verbeteren om er het meeste uit te halen. Toenemende pk’s en het krijgen van het meeste uit uw motor is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw voertuig op zijn best functioneert en ervoor te zorgen dat u de meeste winst haalt uit uw geld. Hier zijn gemakkelijke manieren voor het verhogen van paardekracht van je Audi auto.

Chiptuning

Door middel van ECU remapping oftewel chiptuning kan je je Audi als een flink stuk sneller maken. Laat het wel door prof’s doen want het is niet zo een dure grap. Meestal kost het rond een paar honderd euro voor een Audi chiptuning, een klein bedragje maar.

Maak het voertuig zo licht als mogelijk

Een lichtere audi betekent een snellere audi met een betere acceleratie. De eenvoudigste manier om het vermogen te verhogen is om uw audi auto zo licht mogelijk te maken. Begin met het schoonmaken van de binnenkant, inclusief de achterbank en de kofferbak waar de rommel zich ophoopt. Sommige auto’s hebben verwijderbare stoelen die kunnen worden verwijderd om de optimale prestaties van uw auto te verhogen. Als u een nieuwe auto koopt, zoek dan naar een auto die gemaakt is van een lichter koolstofvezelmateriaal dan de traditionele staal- en aluminiumopties.

Upgrade Het Uitlaatsysteem upgraden

Investeren in een vrij stromend uitlaatsysteem kan het vermogen met vijf tot 10 pk verhogen. Supercharged voertuigen kunnen een nog grotere toename van het vermogen ervaren. Een uitlaatsysteem met vrije doorstroming kan de prestaties van de motor verbeteren door een zo min mogelijk restrictieve gasstroom te bieden. De extra grote leidingen van het nieuwe uitlaatsysteem hebben geen invloed op de tegendruk. In plaats daarvan zal het leiden tot een vrijer stromend systeem dat de effici├źntie in de meeste voertuigen verbetert.

Gebruik een vrije luchtfilter met vrije doorstroming

Een vrije-stroom aftermarket luchtfilter werkt goed met een vrije-stroom-afvoersysteem of zelfs op zichzelf. Zoek er een die bij uw auto past. De installatie kan thuis worden gedaan om uw voertuig een lichte impuls te geven aan het vermogen. Begin met het verwijderen van het luchtfilterhuis onder de motorkap, gooi het oude filter weg en vervang het door het vrijloopfilter. Geef de binnenkant van het luchtfilterhuis een snelle veeg met een vochtige doek om de luchtstroom verder te verbeteren.